Toscane Bezienswaardigheden Toscane Bezienswaardigheden Toscane Florence Italie Bezienswaardigheden

Toscane Bezienswaardigheden

Activiteiten » Winkelen

 
Fashion Outlet
Dichtbij het Borgo, op slechts 12 kilometer afstand, is een exclusieve mode outlet genaamd Outlet The Mall, waar u de beste merken van de Italiaanse en Internationale mode kunt vinden. Verder is er het innovatieve Fashion Valley dat het beste van de haute couture en luxe artikelen biedt aan een ieder die zin heeft zich even onder te dompelen in het shoppen. Beide plekken hebben, voor een pauze, moderne en elegante bars voor een klein hapje of een drankje.

Lokaal handwerk
Landelijk hotel Borgo I Vicelli brengt haar gasten graag in rechtstreeks contact met de lokale kleine producenten die uitmuntend handwerk maken. Wij kennen kunstenaars, kleine producenten van wijn en voeding en kleine workshops. Ons Borgo stelt daarom voor om exclusieve sieraden van goud of zilver, op maat gemaakte kleding, leren accessoires, schilderijen, omlijstingen en meer, rechtstreeks te kopen bij de workshops en ateliers.

Toscane Bezienswaardigheden Toscane Bezienswaardigheden Toscane Bezienswaardigheden Toscane Bezienswaardigheden
 
Borgo I Vicelli srl - Via Roma, 588 - 50012 Bagno a Ripoli
Florence Toscane - Italie
Tel: +39 055 699003 - Fax 055 699059 - info@borgoivicelli.it

Realizzazione siti internet by InYourLife

Beschikbaarheid

Aankomstdatum     Vertrekdatum 

     

Volwassenen          Kinderen
         

  Virtual Tour

       

Copyright ® 2011-2018 - All rights reserved

     
This site uses cookies to improve the browsing experience (Policy)   -    If you continue browsing, you agree to use our cookies OK