Meeting Italie Meeting Florence Meeting Toscane

Meeting Italie

Meeting

 
Op slechts 8 kilometer van de afrit Firenze Sud, is onze Borgo de ideale plek om vergaderingen te organiseren, workshops te houden, voor expert meetings, product presentaties, investigator meetings, professionele bijscholingscursussen, mini conferenties of ook voor een tijdelijke winkel. Deze plek biedt een sterke emotionele impact, is origineel en multifunctioneel voor zowel grote als kleine evenementen. Wij kunnen u voorzien van de meest geavanceerde technologie├źn en bieden grote flexibiliteit in het inrichten en herverdelen van de ruimtes zodat het totaal aansluit op uw wensen.

Borgo I Vicelli biedt ook de mogelijkheid om, aan het einde van de dag of van het evenement, speciale maaltijden te bieden, bijvoorbeeld met typische Toscaanse producten, in onze rustieke taverne van de Villa, ofwel een eenvoudigere pizza bereid door meester-pizza-bakkers in onze antieke houtoven en geserveerd onder de loge op het suggestieve pleintje van onze burcht. Ook is het mogelijk een barbecue te organiseren aan het zwembad.

De ruime en elegante kamers en comfortabele en panoramische appartementen van het Agriturismo staan ter beschikking aan de deelnemers aan uw meeting en ze kunnen vrijuit gebruik maken van onze Spa en aanliggende fitness ruimte en van het ruime en zonnige zwembad.

» Meeting Relais Borgo I Vicelli

Meeting Italie
 
Borgo I Vicelli srl - Via Roma, 588 - 50012 Bagno a Ripoli
Florence Toscane - Italie
Tel: +39 055 699003 - Fax 055 699059 - info@borgoivicelli.it

Realizzazione siti internet by InYourLife

Beschikbaarheid

Aankomstdatum     Vertrekdatum 

     

Volwassenen          Kinderen
         

  Virtual Tour

       

Copyright ® 2011-2018 - All rights reserved

     
This site uses cookies to improve the browsing experience (Policy)   -    If you continue browsing, you agree to use our cookies OK