Autovakantie Toscane Autovakantie Italie Autovakantie Florence Chianti

Autovakantie Toscane

Activiteiten » Pizza maken en proeverijen

 
Pizza maken
Borgo I Vicelli heeft een originele antieke pizza oven onder de loge. Wij kunnen avonden organiseren waarin pizza wordt gemaakt, evenals focaccia en brood, zoals de Toscane traditie ons dat heeft geleerd. We kunnen ook een cursus geven waarin wordt uitgelegd hoe dit alles voor te bereiden.

Barbecue
Niet ver van het zwembad staat de barbecue, tussen olijfbomen. Wij kunnen zogenaamde 'grigliate' organiseren (een grigliata is het roosteren van vlees op open vuur), één van de meest typische en traditionele Toscaanse gerechten. 

Proeverijen van Extra Vergine Olijfolie
Ons landbouwbedrijf produceert extra vergine olijfolie van hoge kwaliteit en wij kunnen geleide proeverijen organiseren, ook in de context van thema maaltijden.

Wijnproeven
Borgo I Vicelli organiseert wijnproeverijen van Toscaanse wijnen met daarop afgestemde typische vleeswaren en kazen. Exclusieve geuren en smaken die u kunt ervaren op de plek die u verkiest: op het panoramische terras, op het karakteristieke pleintje van steen, in de antieke keuken van de Villa of in de intimiteit van het appartement waarin u verblijft.

Eigen kok
Borgo I Vicelli kan een privé kok voor u ter beschikking stellen. De chef komt naar uw appartement en kookt het menu dat u zelf kunt samenstellen naar gelang voorkeuren of nieuwsgierigheid. U kunt zodoende een unieke ervaring boeken, rijk aan smaak en exclusiviteit.

Kennismaking met Truffels
Tussen de steeneiken op het landgoed kan Borgo I Vicelli, samen met een lokale  expert truffeljager en zijn goed afgerichte hond, laten zien hoe truffels gevonden worden, zodoende zijn passie en liefde voor truffels met u delend. Na het zoeken van de truffels krijgt u meer uitleg in onze keuken en kunt u ook truffelprodukten proeven: versgebakken focaccia met truffelolie, honing met truffel en wat verse schapenkaas.
Niet te missen zijn onze avonden "Tartufi&Jazz" (truffel & jazz) met een proeverij-diner, live Jazz quartet (piano, bas, sax en zang) onderbroken door gedichten over truffels.

Autovakantie Toscane Autovakantie Toscane Autovakantie Toscane Autovakantie Toscane Autovakantie Toscane Autovakantie Toscane
 
Borgo I Vicelli srl - Via Roma, 588 - 50012 Bagno a Ripoli
Florence Toscane - Italie
Tel: +39 055 699003 - Fax 055 699059 - info@borgoivicelli.it

Realizzazione siti internet by InYourLife

Beschikbaarheid

Aankomstdatum     Vertrekdatum 

     

Volwassenen          Kinderen
         

  Virtual Tour

       

Copyright ® 2011-2018 - All rights reserved

     
This site uses cookies to improve the browsing experience (Policy)   -    If you continue browsing, you agree to use our cookies OK